zondag 29 december 2013

Rigoreus ruimen

Ondanks dat we er al wel eens een filmpje hebben gekeken, was de 'bios' meer een extra opslagplek van bouwmaterialen. Dat moest worden weggewerkt en het was een flinke klus. Al het bruikbare materiaal staat in de (tijdelijke) kluskamer, we hebben bergen op maat gezaagd openhaardhout, en we hebben bergen weggebracht naar de containers.
Cruijff heeft weer eens gelijk gekregen: natuurlijk waren we half december niet blij dat we vloer uit moesten hakken omdat het niet goed gegaan was met de vloerverwarming, maar toen hebben we wel geleerd dat de vloerbedekking makkelijk loslaat als het een tijdje flink vochtig is geweest. Dus aan het einde van de opruimdag hebben we een paar emmers leeggegoten over de vloer en het er lekker in gebezemd.
De volgende dag heb ik in alle vroegte de vloerbedekking van de vloer getrokken. Ging stukken makkelijker dan zonder het weken.
Daarna heeft Wouter nog de laatste resten lambrisering en nog wat andere resten weggewerkt, terwijl ik de rest van het huis heb gefatsoeneerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten