zondag 3 februari 2013

Zondagavond. "Zullen we een strandballamp in elkaar zetten?" Ja daar was nog precies tijd voor. En ze lagen al zo lang op ons te wachten.
Wouter breekt het blobje pur af bij het inspuitgaatje. Er begint er lucht te stromen. De uitzettende pur heeft daar blijkbaar overdruk gecreƫerd die niet via de eerder opengesneden kant kon ontsnappen. Dan blijkt de pur in een van de ballen nog niet uitgehard (na ruim 2 weken!). We kunnen die andere wel in elkaar zetten. Gaatjes boren, beetje frunniken en klaar. We knoeien nog wat pur uit de andere strandbal, maar gelukkig alleen op de vloerbedekking van de kluskamer.
Omdat ze nog niet samen aan het plafond kunnen, voor de test even een stekker eraan. Als alleen de strandballamp brandt, zie je de strandbal eigenlijk niet zo, omdat ie naar beneden straalt. We hoopten tegen beter weten in dat dat mee zou vallen. Het effect zal minder zijn als er meerdere hangen, maar toch. Nu we er eentje met een stekker eraan hebben, realiseren we dat we er ook een paar op de grond kunnen leggen. Dat in combinatie met lampen aan het plafond moet werken. To be continued : )


Geen opmerkingen:

Een reactie posten